Att bryta upp och ta farväl

Det är dags att bryta upp nu. Säga farväl till gården och hemstaden.

Varför?

Ganska snart efter att vi startat kliniken märkte vi att det där med att ha den i en stad och familjen i en annan – funkade sådär. Långa dagar för T och vissa dagar ser han inte sin dotter vaken. När han kommer hem har vi två timmar tillsammans innan det är dags att gå och lägga sig. Helgerna blir alltmer viktiga och heliga för vår lilla familj och Mini klänger sig fast vid T, lycklig över att få ha honom hemma.

Vi är en familj nu, och vi har ett ansvar mot vår dotter och mot oss själva. Därför tog vi beslutet att sälja gården och flytta närmare kliniken. Där bor ju också hela T:s familj, vilket underlättar och blir så mycket roligare för alla dessutom.

Det är första gången jag flyttar från ett ställe som jag inte vill flytta ifrån, som jag inte känner mig helt färdig med. Både T och jag kommer att ha tårar i ögonen när vi lämnar gården för sista gången. Och Mini kommer att sakna att springa ut till djuren. Jag med.

Men vi vinner i stället familjetid – flera timmar i veckan med extra tid för och med varandra och det ska bli så obeskrivligt underbart. Få tid för familjen, göra saker tillsammans, smidigare vardag, mer energi och kraft. Vi kan inte låta bli att längta till det. Strunt samma att vi ska trängas i en liten lägenhet till att börja med. Faktiskt ska det bli lite mysigt. Vi vet inte alls hur eller var vi vill bo, men vi kommer väl att försöka titta runt blad utbudet när vi väl är på plats. Fundera noga över vad vi vill ha och behöver. Det får ta den tid det tar.

Nu har vi bara några veckor på oss att packa ner hela gården i lådor. En del ska slängas, annat skänkas och resten tryckas ihop i dessa små lådor. Många lådor blir det…

 

 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Jag förstår att det måste vara svårt. Du får tänka på allt det positiva det medför. Lycka till med flytten. Kram!

  Svara
  • Vi säger till varandra hela tiden – ”tänk vad mycket familjetid vi kommer att få”. Nu längtar vi till flytten! 🙂

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*