Tomt

Det är så tomt här hemma nu. Alla de där små sakerna som gör ett hem till ett hem, hemtrevligt och mysigt, ligger nedpackade i flyttlådor. Väggar ekar tomma där foton har suttit, hyllor gapar tomma där böcker och inredning tidigare har stått. När man öppnar köksskåpen möts man bara av enstaka glas och tallrikar. Allt annat är nedpackat.

T har redan kört flera lass med både lådor och möbler till vårt tillfälliga magasin samt till sina föräldrar där vi får förvara en del fram till flytten. För att slippa köra så många lass på själva flyttdagen. Det kommer att bli mycket ändå, med de stora möblerna som tar sådan plats i en flyttbil de tunga lyften och alla mil de ska förflyttas.

Det är jobbigt med allt det tomma. Det blir så definitivt på något vis. Vårt hem är inte längre ett hem – det är bara ett tillfälligt boende i väntan på nästa hem. Häromdagen sköljde ledsamheten över mig. Att vi inte ska bo kvar här. Att vi ska lämna vår fina gård och alla underbara minnen. Att vi ska byta hemstad. Att hela vardagen kommer att bli helt annorlunda – med allt vad en ny hemstad och det vardagliga livet innebär.

Det känns läskigt. Bryta upp och börja på nytt någon annanstans. Jag vet att det kommer att innebära en lättnad för oss som familj. Ett enklare, smidigare och lättare liv i vardagen. Mer tid för oss som familj. Men ändå. Lite läskigt är det ändå att bara lämna hemstaden och flytta till en helt annan stad. Ändra hela vardagen.

Bara en månad kvar här nu, knappt det ens. Sedan går flyttlasset på riktigt.

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*