På plats

Nu är vi på plats i lägenheten. Fortfarande med oordning, flyttkartonger i mängder och inga adventsstjärnor uppe. Men det får ta sin tid. Det var ett stort projekt att tömma och städa ur hela gården och sedan trycka in allt i en liten tvåa och resten i ett förråd. Slitigt. Dessutom blev jag sjuk och har legat hemma med världens förkylning som inte vill släppa.

Men nu är vi på plats i alla fall. Den stora omställningen är inte att bo i en lägenhet. Det stora är att bygga upp ett liv i en ny stad, att varken ha häst eller katt. Att veta vad man ska göra när man kommer hem från jobbet. Nya intressen, nya vänner, ny plats.

Och jag kommer att sakna gården. Framför allt området i sig – de vackra omgivningarna, naturen, grannarna, stjärnhimlen en molnfri kväll. Allt det där som jag har tyckt så mycket om.

Men nu väntar nya tider. Familjetid, framför allt. Mer tid för oss att lägga på sådant som är viktigt. Och det är ju det som är det viktiga.

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

1 kommentar

 1. Hoppas att ni kommer att trivas!

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*