Ett försök att boosta

Jag vet inte vad det har varit med den här våren, men konstigt har det varit.

Jag har gjort flera försök att börja hårdträna. Och då menar jag verkligen hårdträna, inte det där mittemellan-tjafset jag har sysslat med sedan Mini föddes. Men efter varje pass på gymmet har jag blivit sjuk. Inte sjuk som i att behöva vara hemma från jobbet, men ont i halsen, snorig och hostig. Tillräckligt för att inte kunna gå och träna på åtminstone en vecka.

Men nu är det nog med det. Jag bestämde mig för att nu jävlar ska jag få bukt med det här. Jag köpte hem en hel drös med vitamintillskott och varje dag häver jag i mig en massa vitaminer och extra tillskott för att boosta kroppen. Någon form av brist har jag haft, vilket märks på tröttheten. Blutsaft stod överst på listan, och jag tycker allt att det märktes rätt snabbt när jag började med det.

Nu har jag kört hårdträning i en vecka, flera tunga pass med härlig styrketräning. Jag har sådan träningsvärk att varje steg är förenat med pina men jag njuter faktiskt av det. Det är en underbar känsla!

Nu hoppas vi att boostning + hårdträning ska ge resultat. Jag hoppas framför allt på att bli piggare och så klart starkare. När jag tänker efter var det faktiskt många år sedan jag körde just tung styrketräning. Det har varit mycket träning på diverse olika pass, samt en del hemma-träning i form av kettlebells, men riktigt tung styrketräning har det varit dåligt med. Varför då? Det är ju så himla kul.

Jag har kanske 50 meter till gymmet där vi bor nu. Och det är öppet från tidig morgon till sen kväll – det är bara att köra med andra ord.

Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Kikar in och säger hej.
  Ska bli skoj att ses på Bloggdagen i maj 🙂

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Han må hålla oss vakna om nätterna, men han är rätt söt i alla fall. ❤️ I dag har jag övat massor på huvudstående. Det går lite bättre för varje gång. Lite längre stunder utan att behöva stöd mot väggen, lite mer stabilt och rakt. 
Och fasen vad läskigt att se sig själv på film. Självkritiken är enorm... 🙈 Men nä, ett av målen förra året var ju att våga vara med på foton. I år kan det ju bli att våga vara med på film? 
#huvudstående #träningsglädje #strongerthanyesterday En promenad med maken i strålande sol. Inte fy skam! 😎 Vår duktiga, modiga tjej har tagit hål i öronen i dag! ✨
Hon har längtat länge efter att göra det och förra helgen bestämde hon sig - på fredag ska det ske. Först gjorde hon ett hål, började gråta och tvärvägrade att göra ett till. Men sedan gjorde vi en massa andra ärenden på stan och så mutade vi med att hon skulle få välja en stor godispåse om hon gjorde ett till, och då bestämde hon sig för att göra ett till. Och det gjorde inte ens ont! sa hon överraskat. 😊
Så stolt över henne, att hon vågade. Och nu är hon överlycklig här hemma. ❤️
#stoltmamma
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser