Ett försök att boosta

Jag vet inte vad det har varit med den här våren, men konstigt har det varit.

Jag har gjort flera försök att börja hårdträna. Och då menar jag verkligen hårdträna, inte det där mittemellan-tjafset jag har sysslat med sedan Mini föddes. Men efter varje pass på gymmet har jag blivit sjuk. Inte sjuk som i att behöva vara hemma från jobbet, men ont i halsen, snorig och hostig. Tillräckligt för att inte kunna gå och träna på åtminstone en vecka.

Men nu är det nog med det. Jag bestämde mig för att nu jävlar ska jag få bukt med det här. Jag köpte hem en hel drös med vitamintillskott och varje dag häver jag i mig en massa vitaminer och extra tillskott för att boosta kroppen. Någon form av brist har jag haft, vilket märks på tröttheten. Blutsaft stod överst på listan, och jag tycker allt att det märktes rätt snabbt när jag började med det.

Nu har jag kört hårdträning i en vecka, flera tunga pass med härlig styrketräning. Jag har sådan träningsvärk att varje steg är förenat med pina men jag njuter faktiskt av det. Det är en underbar känsla!

Nu hoppas vi att boostning + hårdträning ska ge resultat. Jag hoppas framför allt på att bli piggare och så klart starkare. När jag tänker efter var det faktiskt många år sedan jag körde just tung styrketräning. Det har varit mycket träning på diverse olika pass, samt en del hemma-träning i form av kettlebells, men riktigt tung styrketräning har det varit dåligt med. Varför då? Det är ju så himla kul.

Jag har kanske 50 meter till gymmet där vi bor nu. Och det är öppet från tidig morgon till sen kväll – det är bara att köra med andra ord.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Kikar in och säger hej.
    Ska bli skoj att ses på Bloggdagen i maj 🙂

    Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s