Att inte vara så flitig på Instagram

För er som undrar varför jag Instagrammar så lite nu för tiden: det beror på min telefon. Eller nja, snarare på mig. Jag har nämligen valt ett abonnemang med låg andel surfande eftersom jag inte riktigt visste på vilket sätt jag skulle använda telefonen. Det tog faktiskt nästan hela hösten innan jag kom in i användandet och förstod hur jag ville/kunde använda iPhonen. Numera blir det rätt mycket internet-baserat, vilket tre månader i rad har gjort att mitt abonnemang har tagit slut typ första veckan i månaden. Ojojoj… Och visst, det funkar fortfarande – det är bara hastigheten som blir långsam.

Och det är där Instagram kommer in. För där är det omöjligt att gå in när hastigheten saktas ner. Det går inte att ladda fram eller upp bilder. Det är kört. Därför är jag utestängd från hela grejen.

Antingen måste jag uppdatera mitt abonnemang, eller sluta använda internet-baserade tjänster så mycket (typ Quizkampen och Ordjakten… hmm..).

Jag saknar Instagram. Det var faktiskt en av orsakerna till att det blev just en iPhone, och så kan jag inte ens använda det!  Jag måste lösa det här.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Vet inte vilket abonemang du har men jag ringde efter två tre månader av ”nu har du använt max av ditt internet, för 29 kr får du en g till” Och det blev inte så mycket dyrare att uppgradera. Betalar max 250 kr i månaden vilket är rimlig kostnad för allt mitt smsande och surfande! å ringade så klart!

  Svara
  • Jag har telia liten eller vad det heter, men måste nog uppgradera till mer surf. Ringa och sms är inga problem att hålla, men surf… Jag tror inte att det är så mycket dyrare egentligen. Måste kolla upp och fixa det!

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*