Att inte vara så flitig på Instagram

För er som undrar varför jag Instagrammar så lite nu för tiden: det beror på min telefon. Eller nja, snarare på mig. Jag har nämligen valt ett abonnemang med låg andel surfande eftersom jag inte riktigt visste på vilket sätt jag skulle använda telefonen. Det tog faktiskt nästan hela hösten innan jag kom in i användandet och förstod hur jag ville/kunde använda iPhonen. Numera blir det rätt mycket internet-baserat, vilket tre månader i rad har gjort att mitt abonnemang har tagit slut typ första veckan i månaden. Ojojoj… Och visst, det funkar fortfarande – det är bara hastigheten som blir långsam.

Och det är där Instagram kommer in. För där är det omöjligt att gå in när hastigheten saktas ner. Det går inte att ladda fram eller upp bilder. Det är kört. Därför är jag utestängd från hela grejen.

Antingen måste jag uppdatera mitt abonnemang, eller sluta använda internet-baserade tjänster så mycket (typ Quizkampen och Ordjakten… hmm..).

Jag saknar Instagram. Det var faktiskt en av orsakerna till att det blev just en iPhone, och så kan jag inte ens använda det!  Jag måste lösa det här.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Vet inte vilket abonemang du har men jag ringde efter två tre månader av ”nu har du använt max av ditt internet, för 29 kr får du en g till” Och det blev inte så mycket dyrare att uppgradera. Betalar max 250 kr i månaden vilket är rimlig kostnad för allt mitt smsande och surfande! å ringade så klart!

  Svara
  • Jag har telia liten eller vad det heter, men måste nog uppgradera till mer surf. Ringa och sms är inga problem att hålla, men surf… Jag tror inte att det är så mycket dyrare egentligen. Måste kolla upp och fixa det!

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser