Att inte vara så flitig på Instagram

För er som undrar varför jag Instagrammar så lite nu för tiden: det beror på min telefon. Eller nja, snarare på mig. Jag har nämligen valt ett abonnemang med låg andel surfande eftersom jag inte riktigt visste på vilket sätt jag skulle använda telefonen. Det tog faktiskt nästan hela hösten innan jag kom in i användandet och förstod hur jag ville/kunde använda iPhonen. Numera blir det rätt mycket internet-baserat, vilket tre månader i rad har gjort att mitt abonnemang har tagit slut typ första veckan i månaden. Ojojoj… Och visst, det funkar fortfarande – det är bara hastigheten som blir långsam.

Och det är där Instagram kommer in. För där är det omöjligt att gå in när hastigheten saktas ner. Det går inte att ladda fram eller upp bilder. Det är kört. Därför är jag utestängd från hela grejen.

Antingen måste jag uppdatera mitt abonnemang, eller sluta använda internet-baserade tjänster så mycket (typ Quizkampen och Ordjakten… hmm..).

Jag saknar Instagram. Det var faktiskt en av orsakerna till att det blev just en iPhone, och så kan jag inte ens använda det!  Jag måste lösa det här.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Vet inte vilket abonemang du har men jag ringde efter två tre månader av ”nu har du använt max av ditt internet, för 29 kr får du en g till” Och det blev inte så mycket dyrare att uppgradera. Betalar max 250 kr i månaden vilket är rimlig kostnad för allt mitt smsande och surfande! å ringade så klart!

  Svara
  • Jag har telia liten eller vad det heter, men måste nog uppgradera till mer surf. Ringa och sms är inga problem att hålla, men surf… Jag tror inte att det är så mycket dyrare egentligen. Måste kolla upp och fixa det!

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Nu är det dags! Hej då köket! Vattnet är avstängt, skåpen tomma och i kväll flyttar vi ut matbordet och börjar riva. I helgen är det jobba, jobba, jobba som gäller. 💪🏻
Hej då grönt kakel, dörrar som inte går att stänga, trasiga luckor, gammalt plastgolv! Och välkommen vårt nya fina kök! 😍 My god som jag längtar efter lådor som man faktiskt får plats med saker i. Att kunna lägga en ballongvisp i en låda utan att lådan då fastnar. Eller att slippa ställa grytor på snedden. Eller helt enkelt bara att kunna STÄNGA skåpsluckorna. 👍🏻
#hejdåköket En promenad runt byn på isbelagda gator och minusgrader. Och nu börjar isen krypa fram och lägga sitt täcke över sjön. ❄️ Jag tog en pw runt byn och runt Kyrksjön. Så fantastiskt vackert när sjön ligger spegelblank och man nästan inte ser vad som är sjö och vad som är himmel. Och från andra sidan sjön tronade kyrkan och klockstapeln så vackert. ❤️
#fiftyshadesof_nature Svåra beslut framför oss. Ska Embla gå på IES eller inte? 🤷🏼‍♀️
Efter att ha varit på Öppet hus där i dag känner jag mig mer förvirrad än innan.
Ja? Nej?
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*