Det dåliga samvetet

MiniVab med hostig och krasslig liten Mini. Och så dåligt samvete på det. Dåligt samvete över att känna att jag borde vara på jobbet, och så dåligt samvete över att jag inte riktigt kan slappna av i att stanna hemma och ta hand om Mini. En fot på varje ställe, i stället för närvarande på ett.

I dag blir mycket film. Vi har avverkat den ena filmen efter den andra. Och jag har försökt att göra något annat också, som att fixa saker till kliniken. Foton till vår blogg, hemsidan, nyhetsbrev,  faktablad. Effektiviteten har varit enorm och jag har betat av hela listan som T har dikterat åt mig. Skönt att känna att man gör lite nytta jobbmässigt sett också.

Träningen får vänta till i morgon. I stället tänker jag spendera resten av dagen i soffan med en bok. Mini har snott tv:n för resten av dagen, så den kan jag glömma. Och jag tillhör inte dem som orkar se samma film femtielva gånger. Det räcker med en, eller max två.

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*