Inspiration

Av någon anledning har jag hittat till träningsbloggarnas underbara värld först nu. Bokbloggar har jag ju läst länge, länge men just träningsbloggarna har lyst med sin frånvaro. Och när jag väl började söka efter dem tog det tid innan jag hittade rätt. Nu har jag flera kost- och träningsbloggar i min reader och de ger daglig inspiration, pepp och tips. Det är absolutely great!

Men vet ni vad den bästa peppen är? Det är Olga, ni vet Biggest Looser-tränaren förra året. Jag följde först hennes blogg, men fastnade inte riktigt hundra för den. Sedan såg jag att någon av mina Facebook-vänner hade likeat ett inlägg av henne på just Facebook, så jag tittade in på hennes sida där. Och där blev jag fast! Hon är min absolut största pepp just nu. Jag blir supertaggad varje dag av alla hennes uppdateringar, före- och efterbilder av kunder, tips, uppmaningar och allt annat. Det är den absolut bästa inspirationen som finns just nu. Så ett hett tips från mig är att gilla Mamma Fitness Sweden, oavsett om du är mamma eller ej, och peppas av hennes uppdateringar.

För jag tror att alla behöver just pepp och inspo, och vi väcks på olika sätt. Det gäller bara att hitta någon, något som ger det där lilla extra som gör att man taggar till och får lust.

Och, jag har dille på fitspo-bilder med peppande budskap. Jag kan inte få nog.

good mood

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Spark i baken bloggen. Kollat in den?

  Svara
  • Japp, den finns med på blogglistan numera. fast det tog som sagt ett tag att hitta den… 🙂

   Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser