Det måste vara med glitter

I går kom det. För första gången sa Mini ett mycket bestämt nej och visade att hon vill bestämma vad hon hon ska ha på sig.

För i går skulle vi köpa sandaler så vi hämtade upp pappa T i stan efter jobbet och begav oss till A6. Förra året hittade vi himla fina och bra sandaler på Skopunkten, så vi började där. Och visst fanns där fina sandaler, men inte i hennes storlek. Storlek 25 var för små och 26 för stora. Konstigt, men sant. Men så hittade jag ett par blå sandaler med Batman-tryck. Jag hann knappt visa dem för henne förrän hon gav mig ett bestämt nej och vände bort huvudet. Vägrade titta mer på dessa fula icke-glittriga skor, än mindre prova dem.

Så nu börjar det. Nu kommer det där vill inte, kan själv. Fast, i ärlighetens namn har den fasen varit här ett tag redan när det gäller kläder. Klänning är en stor favorit, och allt med Hello Kitty är ett jätteplus. Vad är det med den där katten som hon gillar så?

Som tur var hittade vi ett par rosa, superglittriga skor i en annan butik. Och bäst av allt – de hade lampor som blinkar när man går. De satte hon lyckligt på sig och i dag har hon velat visa dem för sin gose-sköldpadda Verne. Hon demonstrerade också att de blinkar när man trycker på undersidan, så nu vet han det.

Glitter alltså. Det är det som är grejen.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser