Det måste vara med glitter

I går kom det. För första gången sa Mini ett mycket bestämt nej och visade att hon vill bestämma vad hon hon ska ha på sig.

För i går skulle vi köpa sandaler så vi hämtade upp pappa T i stan efter jobbet och begav oss till A6. Förra året hittade vi himla fina och bra sandaler på Skopunkten, så vi började där. Och visst fanns där fina sandaler, men inte i hennes storlek. Storlek 25 var för små och 26 för stora. Konstigt, men sant. Men så hittade jag ett par blå sandaler med Batman-tryck. Jag hann knappt visa dem för henne förrän hon gav mig ett bestämt nej och vände bort huvudet. Vägrade titta mer på dessa fula icke-glittriga skor, än mindre prova dem.

Så nu börjar det. Nu kommer det där vill inte, kan själv. Fast, i ärlighetens namn har den fasen varit här ett tag redan när det gäller kläder. Klänning är en stor favorit, och allt med Hello Kitty är ett jätteplus. Vad är det med den där katten som hon gillar så?

Som tur var hittade vi ett par rosa, superglittriga skor i en annan butik. Och bäst av allt – de hade lampor som blinkar när man går. De satte hon lyckligt på sig och i dag har hon velat visa dem för sin gose-sköldpadda Verne. Hon demonstrerade också att de blinkar när man trycker på undersidan, så nu vet han det.

Glitter alltså. Det är det som är grejen.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*