Andra dagen på året

I morse startade jag dagen med att vara med på ett Yogapass. Så alldeles fantastiskt att få göra yoga utomhus med havet som utsikt och med solen som långsamt steg upp och värmde skönt. När vi låg ner på handduken i slutet kände jag mig nästan gråtfärdig av lycka. Jag kände verkligen att jag var på helt rätt plats på jorden just där och då. 


Medan Embla var på Bamseklubben hängde Vidar och jag både i lekparken och på gräsmattan under palmerna. När Tobias kom tillbaka från sin träning myste vi alla tre där.


Jag älskar palmer. Alltså verkligen älskar. Det finns inget som säger semester så mycket som palmer. När Tobias gick iväg och bytte blöja på Vidar lade jag mig ner i gräset och bara njöt av palmerna mot den blå himlen. Efter lunch var det dags för Emblas simskola igen men det slutade med tårar och en Embla som vägrade vara med på minsta lilla grej. Hon tycker att det är läskigt att komma under vattnet med huvudet och trots att vi sa att hon inte behövde göra det vägrade hon ens gå i vattnet. Vad gör man? Hon måste ju lära sig simma, det går inte att kompromissa med det. Men i dag slutade det med att hon inte tänker bada mer här nere alls. Två veckor utan bad i poolen? Känns inte särskilt kul att höra. Vi hoppas att det vänder i morgon. Ny dag, nytt försök! 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser