Andra dagen på året

I morse startade jag dagen med att vara med på ett Yogapass. Så alldeles fantastiskt att få göra yoga utomhus med havet som utsikt och med solen som långsamt steg upp och värmde skönt. När vi låg ner på handduken i slutet kände jag mig nästan gråtfärdig av lycka. Jag kände verkligen att jag var på helt rätt plats på jorden just där och då. 


Medan Embla var på Bamseklubben hängde Vidar och jag både i lekparken och på gräsmattan under palmerna. När Tobias kom tillbaka från sin träning myste vi alla tre där.


Jag älskar palmer. Alltså verkligen älskar. Det finns inget som säger semester så mycket som palmer. När Tobias gick iväg och bytte blöja på Vidar lade jag mig ner i gräset och bara njöt av palmerna mot den blå himlen. Efter lunch var det dags för Emblas simskola igen men det slutade med tårar och en Embla som vägrade vara med på minsta lilla grej. Hon tycker att det är läskigt att komma under vattnet med huvudet och trots att vi sa att hon inte behövde göra det vägrade hon ens gå i vattnet. Vad gör man? Hon måste ju lära sig simma, det går inte att kompromissa med det. Men i dag slutade det med att hon inte tänker bada mer här nere alls. Två veckor utan bad i poolen? Känns inte särskilt kul att höra. Vi hoppas att det vänder i morgon. Ny dag, nytt försök! 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*