Att yoga vid havet

Även i dag startade jag dagen med ett alldeles underbart Yogapass vid havet. När vi skulle följa handen med blicken ledde den rakt upp mot himlen där en flock fåglar precis passerade och jag tänkte att det är så här ett yogapass alltid borde vara. Att yoga utomhus är en alldeles speciell känsla och jag känner mig helt lycklig och tillfreds efter passen här. Att lyssna på vågorna som slår in, alla fåglar som kvittrar i palmerna och att känna gräset mot tårna. Finns det något som slår det? Det slår en svettig träningslokal med hästlängder.  

I slutet av passet bad instruktören oss att tänka på någon särskilt speciell och lycklig stund som gav oss lycka i hjärtat och jag visualiserade första gången jag fick se mina barn. Det är som bilder som sitter på näthinnan, och när jag tänkte på dem började tårarna rinna. Jag kände mig helt omtumlad av känslor efter dagens pass. På ett positivt sätt. Hela jag kändes både avslappnad och uppfylld av lycka. Jag ser redan fram emot nästa pass. 

I morgon ska vi åka på utflykt så det blir ingen yoga på morgonen då bussen går tidigt. Men jag ser fram emot att åka iväg och se lite mer av ön, tillsammans med min familj. 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 • *Malins paradis*

  "Paradise is where love dwells"
 • *Om mina foton*

  Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
 • Cykelväder! 🚴🏼‍♂️
Så fort vi hade hämtat Embla från skolan ville barnen cykla. Det var bara in och gräva fram hjälmar och Vidars trehjuling. Som jag älskar det här vädret! Minus snön då... 😊 Solglasögonväder! 😎
Ett härligt fredagspass på gymmet med axlar och rygg och sedan en stunds yoga och huvudstående, och jag är redo att ta helg med min fina familj. 
Ha en härlig helg! ❤️
#fredagsfys #träningsglädje #strongerthanyesterday #äntligensol Mamma skulle ha fyllt 68 år i dag, och mormor skulle ha fyllt 94 år. ❤️
På första fotot är mamma, mormor och morfar. Ingen av dem lever i dag. Morfar dog när han var 69 och det känns jättekonstigt att tänka att mamma skulle ha varit i hans ålder nu. Hennes sista födelsedag firades med stor fest på Hotell Tre Liljor då hon fyllde 50 år. ”Det här blir min sista fest” sa hon då. Det var som om hon visste. Hon brukade känna på sig vissa saker, och jag har fått det från henne. Ett halvår senare dog hon av en propp i lungorna. 
Kan man någonsin komma över en nära familjemedlems död? Nej, men man lär sig leva med sorgen. Plötsligt inser man att man kan titta på foton utan att börja gråta. Men det går i vågor det där och så här 18 år senare kan jag fortfarande börja gråta av längtan efter henne.
Men i dag blir inga tårar. I dag minns jag henne genom att titta på foton och minnas. 
Grattis på din dag mamma, och på din dag mormor. Hoppas ni får en fin födelsedag där ovanför molnen. ❤️ Vidar gör ”som mamma göj”. Och ”ni fåj inte stöja mäj nu”. Lite yoga på mattan innan vi drar vidare på terminens sista barngympa. 😊👍🏻
Min fina yogakille! 🧘🏼‍♂️
 • *Kategorier*

 • *Malins arkiv*

 • *Admin*

 • Annonser