Att yoga vid havet

Även i dag startade jag dagen med ett alldeles underbart Yogapass vid havet. När vi skulle följa handen med blicken ledde den rakt upp mot himlen där en flock fåglar precis passerade och jag tänkte att det är så här ett yogapass alltid borde vara. Att yoga utomhus är en alldeles speciell känsla och jag känner mig helt lycklig och tillfreds efter passen här. Att lyssna på vågorna som slår in, alla fåglar som kvittrar i palmerna och att känna gräset mot tårna. Finns det något som slår det? Det slår en svettig träningslokal med hästlängder.  

I slutet av passet bad instruktören oss att tänka på någon särskilt speciell och lycklig stund som gav oss lycka i hjärtat och jag visualiserade första gången jag fick se mina barn. Det är som bilder som sitter på näthinnan, och när jag tänkte på dem började tårarna rinna. Jag kände mig helt omtumlad av känslor efter dagens pass. På ett positivt sätt. Hela jag kändes både avslappnad och uppfylld av lycka. Jag ser redan fram emot nästa pass. 

I morgon ska vi åka på utflykt så det blir ingen yoga på morgonen då bussen går tidigt. Men jag ser fram emot att åka iväg och se lite mer av ön, tillsammans med min familj. 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Skolstart! 😊👍🏻 Så är en härlig helg i huvudstaden över. En helg med kära NY-vänner och nya bekantskaper, Midnattsloppet med fotostopp, Danny Saucedo (❤️), kändisspaning, shopping, balkonghäng med bubbel, drinkar och mat på Thaibåten med tillhörande sandstrand. Och så en massa skratt och tjejprat. En helg för både själ och hjärta. Och det där med avsked är aldrig roligt, men vi ses snart igen kära @vera_levererar @camhak67 @elinaaal ❤️
#midnattsloppet #friendship En timme till start! 👍🏻 Kändisspaning. Sådant man sysslar med i Stockholm. 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*