Födelsedagsbarn


Han fyller 2 år i dag. Tänk, 2 år med vår fina Vidar. Han har blivit en liten äventyrare som gärna ger sig av på egen hand, utan att bry sig ett dugg om ifall man följer med eller ej. På Gran Canaria rymde han från restaurangen flera gånger och vi hann knapp ifatt honom. Flera gånger stack han till lekparken precis utanför, till de älskade bilarna. För det här är en riktig bilkille. Han älskar bilar. ”Bil!” skriker han lyckligt varje gång en bil åker förbi honom, och ja, man ser ju rätt många bilar varje dag. Spelar ingen roll. Det är en lika speciell händelse varje gång. Allra lyckligast är han när hela familjen är samlad hemma och han kan leka med sina bilar. Då mår han som bäst. 


I dag har han firats med tårta och paket och ett litet kalas. En traktor från oss, ett flygplan från morfar och ett tåg från farmor och farfar. Hans fordonssamling har utökats betydligt i dag. 


Och så fick han en ryggsäck, en bok och Babba från oss. 

Jag tror vår 2-åring är mycket nöjd med sin dag. Hans föräldrar är det i alla fall. Det var otroligt skönt att ha kalaset på förmiddagen, att kunna ha resten av dagen i lugn och ro. Vidar har varit sjuk hela veckan vilket har lett till sömnlösa nätter och vab, samt att även vi känner av begynnande förkylningar. Nu blir det vila och familjemys resten av helgen. Skönt! 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
  • *Malins paradis*

    "Paradise is where love dwells"
  • *Om mina foton*

    Alla bilder här på bloggen är tagna av mig om inget annat anges. De får inte användas utan min tillåtelse.
  • Sista dagen på sportlovet. ❄️
När jag frågade om vi skulle gå ut en runda sa Embla direkt att hon ville klättra i snöhögarna här i kvarteret. Så klättring blev det, upp och ner, upp och ner. Det var två barn med röda kinder när vi till slut fick nog och gick in och fikade. 
Och jag var på gymmet på förmiddagen, för första gången på en vecka pga förkylning. Så man kan väl säga att det blev en väldigt fin avslutning på den här lovveckan. 👌🏻 ”Tack för alla snälla saker ni har gjort för oss”.
Världens finaste Embla gav oss presenter i dag. Hon har ett så stort hjärta och sprider så mycket kärlek. Älskar den tjejen av hela mitt hjärta. ❤️ Fina, fina Embla. I dag gör vi som alla andra och äter semla. Mums! Jag vet inte vem som är mest nöjd med dagens genrep av Melodifestivalen - Embla eller jag. 😃 Sååå kul! Våra favoriter var Samir och Viktor (så klart) och Margaret. Och Embla är världens lyckligaste tjej efter att ha fått en high five av Samir! 😄 Och! Viktor stannade till och vinkade och log åt henne. Trodde hon skulle svimma av glädje. 
Nu åker vi hemåt för att njuta av kvällens tv-sändning i soffan. 
Så glad att jag har fått Embla att bli Mello-fantast. Nästa år blir det kvällsshowen! 😄
  • *Kategorier*

  • *Malins arkiv*

  • *Admin*