Om *Malin*

Jag jobbar som CA (clinic assistant) på en kiropraktisk klinik som min sambo och jag driver tillsammans. Jag jobbar också som språklärare i spanska.

Fritiden spenderas helst hemma på gården, hos hästapållarna och katterna, eller tränandes, framför allt i form av funktionell träning och långa promenader.  Jag läser också, så mycket jag bara hinner och orkar. Fotografering är ett annat stort intresse, liksom även inredning och film.

Min stora kärlek i livet heter T och tillsammans lever vi ett liv fyllt av träning och wellness. Vi strävar efter att leva livet fullt ut och att ta hand om kropp såväl som själ. För oss är träning och att äta rätt en livsstil, något som vi båda två brinner för. Min förhoppning är att någon gång i framtiden få jobba inom detta område, på något sätt. Jag jobbade extra på ett gym i ca. 10 år som instruktör för Body Pump och spinning, men slutade 2009 då jag ville fokusera mer på min egen träning i stället.  Att vara instruktör är ett helt fantastiskt roligt jobb, men det kan vara svårt att få prioritera sin egen träning när man har flera pass i veckan att instruera. Kanske väljer jag någon gång att börja jobba som instruktör igen. Man ska aldrig säga aldrig…

Den 4:e mars 2011 fick T och jag en liten dotter – kallad Mini här på bloggen. Det absolut bästa som någonsin hänt mig! För hennes skull har jag lösenordskyddat en del inlägg av mer privat karaktär, enbart för att ha lite koll på vilka det är som läser just det. Vill du ha lösenordet så maila mig – mailadress hittar du längre ner här på sidan.

Mitt motto är: ”ingenting är omöjligt” och det tror jag stenhårt på. Bara man verkligen går in för något helhjärtat så lyckas man med det mesta. Om man dessutom gör det med ett leende på läpparna, ja då kommer man långt i livet.

Jag bloggar för att få utlopp för min kreativitet som ibland kan bubbla över annars. Jag älskar att skriva och att blogga har verkligen gett utrymme till det. Den här bloggen är min privata blogg – jag har även en bokblogg på malinsblog.wordpress.com.

Välkommen att läsa här! Har du frågor eller kommentarer och inte vill skriva dem i bloggen går det bra att maila mig på malin-7[@]hotmail.com

MVH *Malin*

Annonser
Lämna en kommentar

3 kommentarer

 1. Håkan Andersson

   /  6 februari, 2009

  Hej!
  Härligt att läsa om din inställning till livet!
  Själv är jag fotolärare sedan oj 5 år redan….
  Har varit fotograf sedan födseln… eller nåt sånt…
  Vore kul om du kunde skriva några rader.
  Håkan

  Svara
 2. Hallå, Malin!
  Jag kan inte tala svenska mycket bra och är från Korea.
  Tack för att du Annika Thors nya boks introduktion.

  Svara
 3. Matilda

   /  18 oktober, 2009

  Hej! Jag letade runt lite här på nätet efter nya ungdomsböcker och så kom jag efter en stund in här. Riktigt bra och roligt att kunna läsa lite bokrecensioner om sådana böcker jag tänkt läsa och har läst.
  Just nu är jag sugen på ”Decembergatans hungriga andar”. Jag har nämligen några kompisar som verkar ha samma tankar som huvudpersonerna i den boken.. så jag tänkte att jag kanske lättare kan sätta mig in i deras situation om jag kan relatera till något jag fått lite inblick i.

  Ha det bra!

  Svara

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s